Hopealiekki Oy - Silver Bar.

Silver Bar - Parhaita klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia

Silver Bar tuotemerkillään yritys on erikoistunut muodikkaisiin hopeakoruihin jotka ovat valmistettu laadukkaasti ja taidolla. Meidän osaamisella on pitkät perinteet yli 36 vuotta vaikka yritys on perustettu vasta 2006 syksyllä. Meillä on siis omaa tuotantoa Suomessa ja lisäksi käytämme suomalaisia ja ulkomaaisia alihankkijoita tuotteidemme valmistamiseen. Hopealiekki Oy:n yrittäjät ovat toimineet yli 38 vuoden ajan korujen valmistuksen tukkukaupan parissa täällä Suomessa.  Kuvia ja mainosaihioita

Mallisto

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan sekä jatkuvasti uusiutuvan valikoiman tämän vuoksi seuraamme tarkasti kansainvälisiä muotivirtauksia. Kansainvälisiltä messuilta valitsemme parhaat uutuudet ja tyylikkäimmät klassiset tuotteet mallistoihimme. Meillä on mallistossamme yli 7000 mallia. Näin voidaan todeta että tuomme markkinoille 2 uutta mallia päivittäin. Meillä on Suomessa ja maailmalla yli 45 toimittajaa sekä satoja tuhansia koruja joista valikoimme parhaat tuotteet. Uskallammekin sanoa että meiltä löydät laajimman hopeakoruvalikoiman Suomessa sekä uutuudet ensimmäisinä, joskus jopa liian aikaisin.

Me emme myy suoraan vähittaisasiakkaille vaan myymme ainoastaan jälleenmyyjiemme kautta...

Tuotteemme

Kaikki markkinoimamme tuotteet ovat nikkelittömiä ja laadukkaasti valmistettuja koruja. Tuotteemme ovat valmistettu 925 ja 830 hopeasta.

  Tuotteet ovat suomalaisia ja tuontituotteita.

Koruliikkeille: Pyydä edustajaamme käymään liikkeessänne

Kuluttajille: Jälleenmyyjälistalta löydät kaikki jälleenmyyjät