Uutisia & uutuuksia

Silver Lux by Silver Bar

SILVER LUXIN mallistoa on työstetty pitkin kesää. Edellisten omistajien Päivi ja Jorma Vuorisen (Kulta-Market Oy) luoma brändi on saanut pienen kasvojenkohotuksen, vaikkakin Silver Bar uutena luotsina luottaa edelleen vanhoihin bestsellereihin. GSW Pro-messuilla nähdään ensimmäinen Silver Lux by Silver Bar –mallisto. Mallistossa on laadukkaita riipuksia, korvakoruja, käätyjä ja rannekoruja. Korut on pakattu tyylikkääseen koteloon missä on suositushinta ja EAN-koodi. Minimimääriä ei ole tilattaessa, mutta kun tilaa alkuun vähintään 10 korua, saa lähetyksen mukana esillepano-rekvisiittaa.

Asiakkaitten toivomukset ja mielipiteet auttavat muokkaamaan tulevaisuuden Silver Lux-mallistoja haluttuun suuntaan, joten ruusut ja risut ovat tervetulleita! Silver Lux –mallisto kulkee edustajamme Pertti ja Vesa Tirrin matkassa ympäri Suomen.


Silver Bar kilpailut ja yllätyslahjat

FACEBOOK ARVONTA  Olemme laittaneet korukoteloiden sisään kooditarran jolla saa yllätyskorulahjan. Tarrat sijoitetaan sattumanvaraisesti Silver Bar tuotteisiin jotka toimitetaan jälleenmyyjille lokakuusta alkaen. Korukoteloiden sisäpuolella pohjassa saattaa olla koodi jolla kuluttaja saa itselleen pienen korulahjan. Olemme laittaneet sataan korukoteloon tarran.

• Tarran löytäjän tulee ohjeen mukaan ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa sähköpostilla osoitteeseen: lahja.silverbar@gmail.com • Silver Bar lähettää kuluttajalle ilmaisen korulahjan kirjeen kera. • Koodi on kertakäyttöinen ja sillä voi saada vain yhden yllätyslahjan.

Toivomme että asiakkaat katsovat korukotelon sisään ja he löytävät kooditarroja. Onnea etsintään !

FACEBOOK ARVONTA   Silver Bar Facebook-sivuilla on arvonta joissa arvotaan sivuamme jakavien kesken 20 € arvoisia korulahjoja viisi kappaletta.

INSTAGRAM  Palkitsemme 100 € korulahjalla myös parhaan selfien jossa näkyy Silver Bartuote joka on julkaistu #silverbarselfie, #silverbarfinland

Katso uusi blogimme